ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ
Υπηρεσίες Ασθενοφόρων 

 

  H εταιρεία "ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ HELP LIFE" δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1993 πάντα κοντά στον ασθενή άμεσα και με υπευθυνότητα στις πιο δύσκολες στιγμές του.

 

     Οι υπηρεσίες διακομιδών ασθενών με το πιο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό αποφοίτων της κρατικής σχολής του Ε.Κ.Α.Β. διπλωματούχων διασωστών-paramedics με πτυχίο αναγνωρισμένο απο την Ε.Ε. σας παρέχει ασφάλεια και νοσηλευτική επίγνωση όσον αφορά την ασφαλή εκτίμηση και διακομιδή σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής τάχιστα και υπεύθυνα.

 

     Στις διακομιδές ανάλογα με το μέγεθος της πάθησης συμμετέχουν και όλων των ειδικοτήτων ιατροί καθώς και πλήρως εξοπλισμένες μονάδες σταθεροποίησης της οιασδήποτε κατάστασης παρουσιαστεί στον ασθενή ώστε να διακομίζονται όλοι με ασφάλεια στα κέντρα αποκατάστασης ή νοσοκομεία της επιλογής τους από όλη την Αττική αλλά και από την επαρχία προς τα νοσοκομεία της Αττικής.

 

Επίσης αναλαμβάνουμε καλύψεις εκδηλώσεων,συναυλιών και αθλητικών διοργανώσεων.

 

Τα ασθενοφόρα μας πληρούν και τηρούν όλες τις προδιαγραφές καταλληλότητας του Ε.Κ.Α.Β.

  Η γνώση και η εμπειρία ετών στις διακομιδές σας εξασφαλίζει ασφάλεια και σιγουριά όσον αφορά τον δικό σας άνθρωπο.

Η εταιρία μας έχει συμμορφωθεί και πιστοποιηθεί με τις απαιτήσεις της υπουργικής απόφασης

ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ./1348/2004 για την ορθή διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων από το Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ. με αριθμό βεβαίωσης:131348832.